چطور میتوان ثابت کنم که خودرو من در تاریخ تعیین شده آماده تحویل بوده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۹ #69382695

با سلام و خسته نباشید
بنده حواله خودرویی در نمایندگی داشتم که قرار بود چند ماه بعد به من تحویل داده شود ( امکان صلح یا فروش حواله وجود نداشت ) هنگامی که برای من دعوت نامه خودرو صادر شد ( یک ماه قبل از تحویل خودرو ) بخاطر اینکه نمیتوانستم وجه خودرو را پرداخت کنم اقدام به فروش خودرو کردم با خریدار بخاطر شرایط خاص خودرو، مبلغ نهایی را ۳۰ ملیون تومان زیر قیمت بازار قیمت گذاری کردم و ۲۰ ملیون دیگر را نیز برای سند زدن نزد خریدار در نظر گرفتم هنگام عقد قرارداد ( ۱ ماه مانده به تحویل خودرو ) نصف مبلغ خودرو را دریافت کردم و برای اطمینان سفته هم در اختیار خریدار قرار دادم و قرار شد الباقی مبلغ هنگام تحویل خودرو دریافت شود در قرارداد ذکر شده بود که امکان انصراف به هیچ وجه وجود ندارد ولی در صورتی که تا یک هفته از تاریخ تایین شده خریدار نتواند الباقی مبلغ را پرداخت کند یا فروشنده نتواند خودرو را تحویل دهد طرف مقابل میتواند قرارداد را فسخ و مبلغ ۲۰ ملیون تومان خسارت بگیرد
حال زمانی که من خودرو را تحویل گرفتم ( در آن زمان قیمت خودرو کمی پایین امده بود ) با ایشان تماس گرفتم ولی گوشی ایشان خاموش بود و به درب منزل ایشان نیز رفتم ولی کسی هم نبود، خلاصه بعد از ۲ هفته ایشان را پیدا کردم و گفتم که حق فسخ قرارداد را دارم و ۲۰ ملیون از پولت را بعنوان خسارت کم میکنم و الباقی را بهت پس میدهم وقتی که به ایشان گفتم باید ۲۰ ملیون خسارت به من بدهی، به من گفت پول اماده بوده و این شما بودی که جواب گوشی را نمیدادی و .... و حالا رفته با سفته ها و قراداد از من شکایت کرده و میگوید ۲۰ ملیون خسارت هم باید به من بدهی من در حضور شاهدان قلنامه ( ۲ شاهد سمت خودم ) به ایشان اعلام کرده ام که پول شما اماده است و خسارت هم نمیخواهم فقط لطف کن سفته های مرا بیاور ولی ایشان با یک شاهد سمت خودش با هم هماهنگ کرده اند و میگویند این شما بوده اید که به قرارداد عمل نکرده اید
و چطور میتوانم ادعای ایشان که میخواهد مرا مقصر کند را رد کنم؟
چطور میتوان ثابت کنم که ایشان در عمل به قولنامه کوتاهی کرده است؟
بنظر شما چون ایشان از من شکاین کرده است امکان دارد رای به نفع ایشان دراید و من مجبور به پرداخت خسارت شوم؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام اظهار نظر در مورد شما نیاز به بررسی قرار داد و مذاکرات ما بین می باشد شما بهتر است با مدارک خود به صورت حضوری نزد وکیل دادگستری مراجعه و راهنمایی بخواهید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

شمادمی بایستدآماده بودن خودرو رابا اظهارنامهداعلام می کردی الان تنها راه شاهد است آنهم قاضی بپذیره یانه الله اعلم
درمورددخسارت باتوجه به قرارداد و...احتمالش زیاده رای بنحو خود بگیرد

با درود مطابق آنچه در قرارداد شما آمده است، باید بدان پایبند بود.
اظهارنظر دقیق تر مستلزم بررسی مستندات و گفتگوی طرفینی است.

درود
اگر سفته ها ضمانتی است و به تعهد عمل کرده اید دادخواست استرداد آنها را بدهید.