تحت این شرایط اگر طلاق بگیرم نوع طلاقم رجعی حساب میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۰ #69358668

سلام من در زمستان سال گذشته مهریه ام رو به طور کامل بخشیدم و در مقابل از همسرم وکالت طلاق تام و حضانت دو فرزندمون رو گرفتم
اما تازه پنج ماه پیش دادخواست طلاق توافقی دادم و از وکالتم استفاده کردم و تا چند روز دیگه هم تاریخ دادگاهمون میرسه
حالا میخوام بدونم تحت این شرایط اگر طلاق بگیرم نوع طلاقم رجعی حساب میشه از دید دادگاه یا با عن؟
با توجه به این که یاعسه یا باکره نیستم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.نوع وکالت و اختیار شما در انجام امر طلاق است که پاسخ شما را میدهد.این دست وکالت ها عموما از نوع خلع و غیر قابل رجوع هستند.

با سلام
هر آنچه که در متن وکالت نامه قید شده باشد همان خواهد بود و نیز این مورد در حکم صادره از سوی دادگاه قید خواهد شد که اگر رجعی باشد قابل رجوع و در غیر ان غیر قابل رجوع خواهد بود .

سلام
بستگی به وکالت در طلاق دارد، ولی اگر طلاق توافقی باشد از نوع باین و غیر قابل رجوع است.

باید به مفاد وکالت نامه رجوع کنید در صورتی صرفا حق طلاق رجعی اعطا شده باشد نوع طلاق رجعی خواهد بود مگر اینکه انواع طلاق های دیگر نیز اعطا شده باشد

با توجه ب توضیحات شما طلاق باین خواهد بود

سلام
اگر طلاق توافقی باشد از نوع باین است.

سلام . بستگی به وکالت در طلاق دارد ولی معمولا نوع طلاق خلع محسوب خواهد شد و غیرقابل رجوع