آدم ربایی انجام شده است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #69357177

با سلام

با توجه به این قاعده قانونی که مواد قانونی ۵۷۱. و ۶۲۱ و ۶۲۲ و ۶۲۳ که اشاره مستقیم به سلب ازادی رفت امد شده و توقیف غیر قانونی بدون حضور مامور را مصداق ادم ربایی میداند
سوال بنده اینکه
شخصی را جلب نموده اند بدون حضور مامور و از منطقه ای به محدوده کلانتری دیگری برده شده است ایا ادم ربایی انجام شده و مصداق ادم ربایی میباشد
اگر چنین نیست چه جرمی واقع شده است راههای اثبات چگونه و ایا مامور هم که به این مورد رسیدگی نکرده است مقصر میباشد و میتوان به دادگاه نظامی مراجعه نمود و اگر بنا به دلایلی چند سالی گذشته باشد شامل مرور زمان شده است
و در اخر ایا این جرم و چه جرائمی شامل مرور زمان وعدم استماع دادگاه میشود و چگونه میتوان جلوی عدم استماع دادگاه بخاطر مرور زمان را گرفت

خواهشمندم جامع کامل راهنمایی فرمایید تشکر

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات آدم ربایی بایستی این موارد موجود باشد :
عنصر قانونی
عنصر مادی
عنصر معنوی
که طبق فرمایش شما این عناصر جملگی در مورد شما صدق نمیکند و پس جرم ادم ربایی نبوده است
اگر اشخاصی که شما را جلب نموده اند مامور بوده اند و بصورت غیر قانونی جلب نموده اند بر علیه انان از طریق دادسرای نظامی ، اقامه دعوی نمایید .

جرم آدم ربایی صورت نگرفته ولی اگر عده ای نظامی بدون هیچ توجهی و بدون هیچ مدرکی بدون اطلاع مرجع قضایی فردی را حبس نموده اند جرم شناخته شده عناوین مثل سلب آزادی،آدم ربایی .پاپوش،تهمت،افترا،غیر شامل می شود البته اینکه واقعا این جرم رخ داده است احتمالش به ندرت کمه