نحوه رفع اختلاف سند قولنامه و نقشه شمیم واحد مسکونی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۴ #69317042

سلام، یک باب مسکونی موجود هست در به حیاط
داخل قولنامه ۲۰۰سهم قید شده (داخل مادر سند). نقشه شمیم زده شده ۲۱۱ متر شده، در اداره ثبت املاک میگن نمیشه تک برگ مشاع صادر کرد. اختلاف ۱۱ متر رو چکار میشه کرد؟ مادر سند هم دیگر سهم ندارد.

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای اصلاح سند به اداره ثبت اسناد ارائه دهید.

باسلام، درخواست اصلاح سند را از اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک داشته باشید.

می‌توانید درخواست تصحیح سند از طریق اداره ثبت اسناد املاک محل مطرح نمایید

با سلام در صورتی که اشتباه سهو قلم است از طریق هیات نظارت اداره ثبت قابل اصلاح است در غیر این صورت باید دادخواست اصلاح سند بدهید .

بادرود
براساس معامله اولیه با پرداخت هزینه درخواست اصلاح سند از اداره ثبت نمایید