امکان پیگیری دوباره در تصادفی که قرار رد دعوی صادره به علت ناقص بودن کروکی و احضار افسر وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #69290600

از اینکه بنده را راهنمایی می کنید ممنون و سپاسگذارم
دو خودرو پژو مشکی و پژو سفید که با هم آشنا بودند چون پلاکشان مال شهر کوچکی در استان دیگری بود و از فرم رو به جلو فنربندی معلوم بود که شوتی یا همان قاچاق بر بودند در حال حرکات نمایشی و کورس بستن بودند.
پژو مشکی با شدت به ستون وسط و درب راننده خودرو من برخورد کرد منحرف شدم چرخهای عقب من از جدول بالا رفته و هر دو ترکیدند. خودرو را کنترل کردم و در حال ایستادن بودم که پژو سفید برای باز شدن مسیر و فرار از محل شروع به هل دادن خودرو من با سپر جلویش کرد و با وجود ترمز من بدلیل نداشتن هر دو لاستیک عقبی از لاین چهارم کنار به طرف لاین یک لاین سرعت پرتاب شدم و با چند چرخش مستقیم به گاردریل خوردم و بعد دوباره با سمت راست برخورد کردم و با برخورد یک وانت مزدا از جلو خودرو من روی طرف چپ واژگون شد..
با حضور پلیس چند نفر از رانندگان دیگر شماره پلاک پژو سفید را برداشته بودند حتی پژو سفید ضربه کوچکی به یکی از ایشان قبل تر وارد کرده بود ولی شماره پژو مشکی را کسی کامل یادداشت نکرده بود
افسر بنده را غیرمقصر اعلام کرد و به علت راهبندان شدید سریع با کمک دیگران خودرو بنده را از وسط بزرگراه به کنار هدایت کردیم..
روز بعد راننده مزدا نزد افسر رفته و با اصرار و چند افسر آشنای خود به زور کروکی را گرفته بود و چند توضیح به نفع خود به قصد اینکه بنده را مقصر کند که این اشتباهات در کروکی به وضوح دیده میشود..
بنده بعد از طی تمامی مراحل در شورا اختلاف که به نفع بنده بود و در هیچ ابلاغیه آن مقصر حضور نیافته بود پیامکی مبنی بر قرار رد دعوی دریافت کردم و با مراجعه به شورا دلیل آن را کافی نبودن ادله پرونده چون در کروکی فقط پژو مشکی ذکر شده و اطلاعات او در دسترس نیست قرار صادر شده بود ولی در تمام مراحل حتی نامه پاسگاه به مرکز پلیس برای چک دوربینها همه و همه دو پژو مشکی و سفید ذکر شده بود ولی قاضی پرونده فقط صفحه اول که همان کروکی بود و بنا به اظهارات خودم نوشته شده بود را خوانده و رای صادر کرده بود.
برای تجدید نظر اصلاح کروکی لازم بود ولی افسر ماموریت بود و بعد از پایان مهلت تجدید نظر اقدام به تکمیل کروکی کرد و در پایان برگه کروکی ذکر کرد که طبق ادعای من پژو سفید از عقب ضربه ای به خودرو بنده وارد کرده است
لطفا کمک کنید که آیا می‌شود تقاضای تجدید نظر داد؟
آیا با داشتن نظر کارشناس کانون و تامین دلیل و تمامی برگه های استعلام پلاک و بیمه مقصر تصادف امکان تکرار مراحل دادخواست و تامین خواسته از اول و دوباره وجود دارد؟
آیادر صورت امکان در تکرار دادخواست افسر راهور را برای توضیح درباره کروکی احضار میکنند؟
با گذشت بیشتر از یک سال راهی دارم که بتوانم خسارت زیادی که به خودرو من وارد شده را جبران کنم؟
با کمال تشکر از وقت و حوصله ای که به خرج دادید..
سپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید دوباتره دادخواست تنظیم وبه دادگاه ارایه نمایید و به نظریه پلیس راهور اعتراض نمایید.