خودکشی بیمار بابت درد و تعلق مستمری به بازماندگان

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۶ #69281046

سلام، من یک بیمار دیسک کمر هستم. می‌خواستم بدونم اگر بابت درد خودکشی کنم، بیمه مستمری به بازماندگان تعلق می‌گیرد یا نه؟

مشاوره حقوقی بیمه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، بهتر است برای درمان از طریق عمل یا هر راه دیگری اقدام کنید. خودکشی کردن شما جزء اینکه سبب اندوه خانواده و فقدان حضور شما در زندگی‌شان باشد دردی دوا نخواهد.

سلام دوست عزیز شاید دردو اندوه شما با درمان قابل حل باشد ولی درد واندوه خانواده محترم شما بدون وجودتان با پرداخت مستمری از بین نخواهد رفت

با سلام
از پرسش شما بسیار متاثر شدم، پاسخ مثبت است ولی از اقدام مذکور صرف نظر نموده و جهت درمان به قدر وسع تلاش کنید.
از محضر خداوند متعال سلامتی و بهروزیتان را مسئلت دارم.

باسلام
خودکشی،شما باعث سلب آرامش روح وران بستگانتان می‌گردد بهتراست.بدانید هر دردی درمانی دارد.پیشنهاد میکنم. حقوق مستعمری خودرا به همسر یا فرزندتان بدهید وبا کمک خانواده صبورانه برای درمان دردتان اقدام کنید
شما نیاز به مشاوره دارید. باپزشک روانشناس مشورت کنید

با سلام
برای درد کمر خودکشی می کنند خب بهتر نیست درمان را دنبال کنید

با سلام
انجام چنین کاری بهیچوجه توصیه نمیشود انشاالله که مشکل شما هرچه زودتر حل و شفا پیدا کنید.

سلام و عرض ادب
بابت دردی که جنابعالی را به فکر خودکشی جهت رهایی از آن رسانده است؛ بسیار متاسفم. گرچه پاسخ سؤال جنابعالی مثبت است و درهرحال با هر شیوه مرگ، پس از فوت، مستمری به بازماندگان تحت تکفل جنابعالی تعلق خواهد گرفت لکن جسارتا به زعم بنده؛ چیزی که فی الحال بیش از معیشت دنیوی بازماندگان اهمیت دارد؛ اندیشه به آنچه با فقدان شما به روح و روان و وجود همان بازماندگان خواهد گذشت و نیز اندیشه به نارضایتی خالق و عقوبت و عاقبت اخروی حاصله از انجام فعل مدنظر برای شخص جنابعالی است ...

چه بهتر است که حین حیات از امکانات بیمه درمانی خود در جهت جراحی و درمان ممکن حداکثری برای مشکل خود بهره بگیرید و کسری مالی احتمالی را نیز اگرچه با تحمل سختی معیشت لکن با توکل و امید به یاری خدا و با طلب استعانت از وجود مهربان او و بندگان متعبدش، تهیه نموده و اندیشه قطع حیات خود را که بالواقع فقط پاک کردن صورت مساله است و نه راه حل آن، در ذهن خود پرورش ندهید.

شک نکنید که خانواده محترم شما نیز قلبا حاضر به تحمل هر سختی و کمبودی در معیشت خود در ازای درمان و بازگشت سلامتی به جسم و جان شما هستند و نه طالب فقدان شما و استفاده از مستمری که هرگز جای خالی وجود پرمهر شما را برایشان پر نخواهد کرد.

قطعا اجر دردی که متحمل گشته اید نزد خدا گم نمیشود و به گفته بر حق خودش، ان مع العسر یسرا؛ قطعا پس از تحمل هر سختی که در زندگی همه انسانها به نوعی و به طریقی وجود دارد، آسانی از جانب خدا است و این روزها در هر حال خواهد گذشت و آنچه انشاالله به لطف خدا برایتان باقی خواهد ماند؛ لبخند رضایت خود و خانواده محترمتان از تصمیم درستی که گرفته اید و چشیدن لذت حیات و طعم شیرین یک زندگی بدون درد در کنار عزیزانتان خواهد بود.
آرزومند شنیدن خبر سلامتی جنابعالی هستم🙏