سند شخصی هست مربوط به ۸۰ سال پیش آیا امکان بازسازی سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #69265629

سلام . یک سند قدیمی دارم که کاملا پاک شده سند شخصی هست مربوط به ۸۰سال پیش آیا امکان بازسازی سند وجود داره اگه داره راه قانونی اون چیه

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تامین دلیل نموده تا کارشناس رسمی پس از تعیین حدود ملک اقدام به حصارکشی نمائید، لیکن میتوانید اقدامات بعدی در خصوص اخذ سند اقدام نمائید

اگر نویسنده سند و فروشنده زنده باشند یا وراث آنان سند را تایید کنند یا کپی خوانا از سند را در اختیار داشته باشید راه حل قانونی وجود دارد والا فلا

سلام
شما در سوال نوع سند را مشخص نموده اید که سند رسمی است یا خیر
اما اگر سند مورد سوال رسمی باشد که در دفترخانه تنظیم شده است می‌توانید به دفترخانه مراجعه و درخواست رونوشت از آن بنمایید در اینصورت دفترخانه به شما رونوشت می‌دهند البته چنانچه صاحب سند یا ذینفع باشید
و چنانچه اداره ثبت صادر نموده اند و دیگر قابل استفاده نیست میتوانید به اداره ثبت مراجعه و درخواست صدور سند جدید بنمایید

با سلام
شما بایستی یک استشهادیه تنظیم و به امضای شهود برسانید با این متن که این ملک متعلق به سالیان مدیدی است که در ید شما قرار گرفته و متعلق به شما بوده است و به اداره ثبت مراجعه نمایید تا جهت صدور سند جدید اقدام نمایند .احتمال دارد اداره ثبت جهت مشخص شدن واقعیت و احراز هویت ملک از شما بخواهد از طریق دادگاه اقدام نمایید