تاریخی برای پرداخت زده نشده؛ من چی کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #69238683

سلام.در تاریخ ۱۳ خرداد ۹۹ یک دنگ از ۶ دنگ. مشاع فروختم به قیمت ۳۸۰میلیون خریدار ۲۳۵میلیون را همان روز برای من کارت به کارت کرد. الان بعد از گذشت چند روز (دو هفته ) نه مابقی پول را به من میدهد تا وکالت بنامش بزنم نه انصراف میدهد که پولش را برگردانم .... میگوید هر وقت پول گیرم اومد بقیه اش رو میدم میگوید قرارداد من قطعی است .. شواهد نشان میدهد که یک آدم شیاد و کلاهبردار و زورگویی است....چون الان دو روز است که میگوید باید ۱۰میلیون از قیمت توافقی در قرار داد کم کنی و بیس میلیون دیگر را بگذاری بعد از بنام زدن وکالت اگر من از شرکا راضی بودم بهت پرداخت میکنم در غیر این صورت نه........در قولنامه قیمت ۳۸۰ ذکر شده ولی تاریخی برای پرداخت زده نشده..و فقط نوشته بود رسید پرداخت یا چک ضمیمه قولنامه میگردد...الان من چی کار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است طی ارسال برگه ی اظهار نامه برای خریدار ، تعیین زمان تنظیم سند نمایید و ایشان را ملزم به پرداخت الباقی وجه در زمان تنظیم سند یا وکالتنامه نمایید و قید نمایید در صورتی که در تاریخ یاد شده ایفای تعهد ننماید معامله یکطرف فسخ و ضرر و زیان معامله از ایشان اخذ خواهد شد .
در صورت عدم همکاری از طریق مراجع قانونی اقامه دعوی نمایید.

ابتدا اظهارنامه ای ارسال کرده و مطالبه الباقی ثمن را بنمائبد . در صورت عدم توجه مخاطب به اظهارنامه میتوانید تقاضای فسخ به دلیل تاخیر ثمن را بکنید .

سلام
تاریخ نزده شده یعنی حال است
باید دادخواست مطالبه وجه بدید و از دادگاه بخواهید شخص ملزم به پرداخت کند