کلاهبرداری کرده یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #69226260

با سلام ببخشید یک آقایی یک مغازه ای رو برای احداث کافی شاپ اجاره می کند اما دستگاه پوز مغازه به اسم خانمش بوده که تمام پول ها رو خانم جابه جا می کرده بدون اطلاع همسرش حالا آقا باید چه دادخواستی بدهد به دادگاه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود به زعم حقیر جرمی واقع نشده

با توجه به اینکه دستگاه پوز به حساب خانم متصل بوده بعید است که موضوع مشمول پیگرد کیفری شود . در صورتیکه قادر به اثبات ادعای خود بوده و بتواند وصول درآمد از کافی شا| را ثابت نماید امکان طرح دعوی استرداد وجه وجود داشته و میتواند مطالبه وجوه را بنماید .

تحصیل مال از طریق نامشروع

مصداق تحصیل مال از طریق نامشروع است