آیا زوجه می تواند مهریه خود را در حالی که تمکین نکند مطالبه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۵ #69217

با سلام و ادب

بنده مدت ۱۲ساله که با شوهرم زندگی و صاحب دو فرزند هستم.
در طول مدت با هر سختی و هر نوع ناملایمتی ساختم و دم نزدم.متاسفانه مدت مدیدی است که ایشون با دعوا و مشاجرات پی درپی و محکوم کردن بنده به انواع بزه زندگی رو برای بنده به جهنم مبدل کرده ..روزی رو بی یاد نمیارم که بدون جنگ و دعوا گذشته باشه...دیر امدنهای پی در پی...بدهیهای فراوان ..و ارتباط با زنهای غریبه هم بخش کوچکی از فضایل نامبرده شده
نظر به اینکه بنده در انجام وظایف همسری و تمکین عام و خاص نسبت به ایشون هرگز کوتاهی نکرده ام لکن ادامه زندگی با این شخص اگر غیر ممکن نباشه بسیار سخت و عذاب اور شده
وساطت بزرگان و ریش سفیدها..صحبت های مکرر..و پادرمیونی ها فقط نهایتا دو روز براشون اعتبار داره و مجددا همون اش میشه و همون کاسه
از محضر شما بزرگان و فرهیختگان محترم سوال میکنم که اولا ایا میتونم از تمکین خاص نسبت به ایشون ممانعت کنم و بیشتر از این ارزشم رو پایین نیارم چون ایشون هم نسبت به من با خشونت بسیار رفتار میکنن
در ثانی ایا میتونم مهریه م رو از ایشون مطالبه کنم در عین اینکه تمکین خاصی نمیخوام داشته باشم؟

سپاسگذارتون هستم اگر راهنماییم بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم عنایت داشته باشید پاسخ سوال شما مثبت می باشد و می توان مهریه را مطالبه نمود.موید و پیروز باشید