چطور پول پرداخت شده را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۹ #69199517

واریز پول به حسابش در صورتی که نامزد داشتن ایشان و کلا قصدش اخاذی و خوردن پول بنده او بازی با احساس من بوده حال که متوجه شدم کلا من را بلاک و رد تماس گذاشتن تمامی مستندات واریز به حساب ایشان نزد من هست فقط شکایت نمیدونم باید چجوری کنم و تاثیری داره

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رسیدهای واریزی دادخواست مطالبه وجوه را علیه ایشان مطرح کنید

سلام به استناد فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه را در دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید .

با سلام
به استناد رسیدهایتان دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایید

باارسال اظهارنامه مبنی مطالبه وجوه واریز ودادخواست تقدیم کنید ولی باید احیتاط کنید که آنها بحث ربا مطرح نکنند

با درود
می‌توانید طلب خویش را به استناد به فیش های واریزی اثبات و مطالبه نمائید

درود
دادخواست مطالبه وجه به استناد رسیدهایتان بدهید.