اعتراض به نامه پزشکی قانونی ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۰ #69192406

سلام
در مورده تصادفی که شاکی ادعا میکنه من زیرش گرفتم، کارشناس ۳ نفره و ۵ نفره بمن رای دادند و نظرشون این بوده که تصادفی صورت نگرفته، تو نامه پزشکی قانونی شاکی نوشته شده برخورد با جسم سخت، چون این آقا با پاش ضرباتی به رینگه ماشین وارد کرده بود، الان اعتراض داده که پزشکی قانونی مشخص کنه که برخورد با جسمه سخت بوده یا در اثر فشار بوده.
پزشکی قانونی اینو مشخص میکنه؟
و صرف نامه پزشکی قانونی میتونه منو متهم کنه و دیه بگیره؟
پس نظریه کارشناس ها چی؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . فارغ از هر گونه نتیجه پزشکی قانونی ، با توجه به این که هیئت کارشناسی وقوع تصادف را احراز نکرده و اگر شاهدی هم وجود نداشته باشد ، اتهامی متوجه شما نخواهد بود .

در صورتی که طبق نظر تخصصی کارشناس رسمی دادگستری تقصیری نداشته باشید نتیجه نظر پزشکی قانونی تاثیری در سرنوشت پرونده نخواهد داشت.