با کپی مدارک مهر شده از سوی دادگاه میتوانم از بیمه خسارت بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #69124750

با سلام رای قطعی دادگاه تصادف بنده که مقصر حادثه هستم ۳۰ تیر اعلام گردیده و زمان بیست روزه ام به اعتراض به رای دادگاه پایان یافته و خودرو بنده بعد از ۹ ماه کماکان در پارکینگ راهور بدلیل تامین خواسته طرف مقابل میباشد با توجه به داشتن تصویر اولیه لحظه حادثه و تصویر جدید که به کلی قطعات خودرو اسیب و قطعات سرقت رفته چه زمانی و به چه نحوی میتوانم از طرف مقابلم بدلیل تامین خواسته ای که باعث زیان گردیده و یا مسول پارکینگ و جرثقیل حمل ان شکایت کنم.و سوال دیگرم چرا با توجه به جواب پزشکی قانونی بابت شکستگی دنده هایم و تایید ان کاری ویا مرحله ای در دادگاه صورت نگرفت ایا با کپی مدارک مهر شده از سوی دادگاه میتوانم از بیمه خسارت بگیرم
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم و نیاز به شفاف سازی دارد
لطفا در صورت ممکن سوال را کامل و شفاف توضیح دهید تا راهنمایی لازم انجام گیرد
اگر حکمی بر مطالبه دیه یا خسارت برای شما صادر شده است میتوانید از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

سلام . اگر شما بیمه بدنه دارید می تونید با کپی برابر با اصل رای قطعی مراجعه به بیمه و خسارت خودرو خود رو بگیرید

چند نکته .
اگر رای شما قطعی بوده پس شما امکان اعتراض نداشتیم تا اون فرصت بگذره که در مطلب قید کردید .
شما مقصر بودین از چه باب میخواستین خسارت خودرو و یا دیه بگیرید