نگهداری مشروبات الکلی و شرب خمر، چه مجازاتی برایمان دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۸۰ #69097459

با سلام
بنده همراه دوستم تو ماشین با یک لیتر مشروب دستگیر شدیم که از آن تنها یک چهارم استکان مصرف شده بود که بعد از یک روز بازداشت فردا که تعطیل بود قاضی کشیک هم نبود اما خود دادستان ما رو به قید ضمانت ۴۰ میلیونی آزاد کرد لازم به ذکر است که من دو فقره سابقه دارم یکی مهریه و دیگری خیانت در امانت.
خواستم بدونم برای اولین بار هست به خاطر مشروب دادگاه میرم میتونید کمکم کنید که جرم ما چی میشه؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر موجب حد است. یعنی مرتکب به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

البته تا قبل از صدور رای و برگزاری دادگاه میتوان با انجام مواردی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه مرتکب اقدام نمود

محکومیت های قبلی شما در این پرونده تاثیر ندارد.

سلامت و سربلند باشید.

اگراتهام نگهداری باشد : تایکسال حبس و شلاق و جریمه است
اگراتهام شرب خمر باشد ۸۰ضربه شلاق حدی

با سلام - شما با این عمل مستوجب مجازات حد (شلاق)خواهید بود ودیگر پرونده های شما ربطی به این موضوع ندارد.

با سلام
پرونده های دیگر ارتباطی به موضوع پرونده فعلی نخواهد داشت. بعد از قرار وثیقه مزبور شلاق وحبس در نظر گرفته می شود که در صورت انکار و با دفاعیات خوب قابل مرتفع شدن می باشد.

سلام
البته هر گاه کسی بداند که خوردن شراب و مواد الکلی مست‌کننده حرام است
و با این حال آن را بخورد، محکوم به مجازات حد خواهد شد،
گرچه نداند که خوردن آن مستوجب مجازات حد می‌شود.

سلام
ماده ۷۰۲- قانون مجازات اسلامی: هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش‌ماه تا یک‌سال حبس و تا هفتاد و چهار(۷۴)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.
شرب خمر:ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی
مصرف مسکر از قبیل خوردن، تزریق و تدخین آن کم باشد یا زیاد، جامد باشد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به گونه ای که آن را از مسکر بودن خارج نکند، موجب حد است.

تبصره- خوردن فقاع (آب جو مسکر) موجب حد است هرچند مستی نیاورد.

با سلام
پرونده های دیگر شما در خصوص خیانت در امانت ومهریه ارتباطی به موضوع پرونده شما نخواهد داشت در صورتی که مشروبات خارجی نباشد در صلاحیت دادسرای ارشاد می باشد بعد از قرار وثیقه مزبور شلاق وحبس در نظر گرفته می شود که در صورت انکار و با توجه به دفاعیاتی در این زمینه مشکل شما قابل مرتفع شدن می باشد.