به یکی پول دادم پس نمیده؛ چه اقدام قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۵ #69054356

سلام
من به یکی پول دادم پنج میلیون الان هر چقد میگم پس نمیده منم تازگیا خونه گرفتم به این پول احتیاج دارم هرر دز زنگ میزنم بهش هعی میگه امروز فردا از این بگذریم من امروز بهشون زنگ زدم گفتم که صاحب خونه مول میخواد منم بدهی بالا اوردم بهم فش داده بی احترامی کرده تهدیدم کرد من میخوام با روش قانونی پولم و از این اقای محترم بگیرم چه مراحلیو باید برم میخوام شکایت کنم چون چیکار کنم لطفا بگید ممنونم از شما

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید با توجه به مدارکی که دارید (فیش های بانک) دادخواست مطالبه وجه را از طریق خدمات الکترونیک قضایی تنظیم نمایید .

سلام وقت بخیر
ابتدائا میتوانید با ارسال اظهارنامه مدت زمان معینی را برای دریافت مبلغ گفته شده مشخص کنید در صورتیکه پاسخی دریافت نکردید میتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام به احقاق حق خود نمایید.

ابتدا با ارسال اظهارنامه مطالبه پول خود یا طلب خودرا بنمایید سپس براساس مستندات و فیش و سایرین دادخواست مطالبه وجه بدین

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید مطابق فیش های واریزی و دیگر مستندات.

با احترام. شما با ارسال اظهار نامه به ایشان مطالبه وجه نمایید در صورت عدم نتیجه با ارائه مدارک واریزی از طریق محاکم اقدام نمایید.

سلام
دادخواست مطالبه وجه را با استناد به فیش واریزی تقدیم دادگاه نمایید