ابطال صورتجلسه مجمع به دلیل ریاست شخص خارج از سهامداران

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۵ #69001626

سلام، در صورتی که رئیس مجمع از سهامداران نباشد و دستور مجمع برای انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسان باشد و رئیس مجمع هم از سهامداران نباشد و طبق قانون ۱۰۱ مشکل داشته باشد و صورت جلسه مجمع به تایید رئیس مجمعی که رئیس آن جزو سهامداران نیست تایید شود و به ثبت رسمی برسد و سهامداران از دادگاه تقاضای ابطال مجمع را بخواهند، چه مدت طول می‌کشد از طریق دادگاه مجمع باطل شود و چه مدارکی نیاز است برای ابطال مجمع که باید به دادگاه ارائه شود؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تهران در شعب خاص حدود ۵ ماه ولی درصورت اعتراض طبیعتا مدت بیشتری نیاز است

با سلام اگر ایشان سهامدار نبوده بنابراین امکان شرکت در مجمع را ندارد بنابراین صورتجلسه قابل ابطال است. زمان حدودا چند ماهی طول می کشد.

سلام
صورت جلسه مورد سوال قابل ابطال است. زمان را دادگاه تعیین می کند.

باسلام.
تعیین زمان دقیق امری دشوار و غیرقابل پیش بینی است. با این حال بین ۶ ماه تا ۲ سال زمان می برد.

مدت آن قابل پیش بینی نمی باشد و مدارک عدم سهامداری ایشان و ریاست ایشان در هیئت مدیره باید ضمیمه شود.

با سلام
معیار مشخصی ندارد و بستگی به اوضاع احوال خاص هر پرونده و شعبه رسیدگی کننده دارد.

موضوع مشمول قانون تجارت و انحلال شرکت به درخواست ذینفع است که پروسه‌ای زمانبر از حداقل ۶ ماه به بالا را دارد، در صورت نیاز به مشاوره بیشتر می‌توانید از طریق بنیاد وکلا تماس بگیرید