آیا فروشنده این موضوع رو از من پنهان کرده کلاهبرداری حساب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۱ #68990612

سلام فردی که وکالت فروش خودرو دارد و در وکالت فروش از حیث تعویض پلاک یک ماه باشد ولی ماشین چند دست چرخیده و یک سال از مهلت تعویض پلاک گذشته الان ماشین رو خریداری کردم بهم نگفته بود وکالت تعویض پلاکش باطل شده بعد اینکه خریدم متوجه شدم بهش گفتم که درست کنه جواب رد داد گفت هرکار دوست داری انجام بده اداره ثبت اسناد رفتم اعلام کردن دفترخانه تخلف کرده نباید انتقال میداد و سردفتر رو به دادسرا انتظامی معرفی کردن آیا فروشنده این موضوع رو از من پنهان کرده کلاهبرداری حساب میشه چون می‌دانسته و بهم نگفته لطفا از نظر کیفری راهنمایی ام کنید که چکار کنم ضمنا ماشین هم تعویض پلاک بردم گفتن ماشین اتاقش تغییر وضعیت داده اصلا قابل تعویض پلاک نیست و این دو مورد را از من پنهان کرده بودن لطفا از نظر کیفری چه جرمی رو باید پیگیری کنم البته ظاهرا شبیه باند هستن خانمه زنجانی است ولی در گرگان آمده میفروشه ولی ساکن یک شهر دیگر است و در سند هم ادرس اشتباهی اعلام کرده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کلاهبرداری شامل نخواهد شد زیرا سه عنصر اصلی در جرم کلاهبرداری را ندارد
لذا میتوانید شکایت فروش مال غیر نمایید

اگر وکالتنامه در زمان فروش فاقد اعتبار بوده میتوانید شکایت فروش مال غیر را مطرح نمایید .

شمامی توانید ازطریق دادگاه اقدام به تعویض پلاک نمابید