حکم قبلی ایشان مبنی بر تعلیق حبس مربوط به پرونده شراب دست ساز به اجرا در می آید؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۳ #68984021

باسلام.همسر بنده دوماه پیش به جرم نگهداری شراب دست ساز به شش ماه حبس و به جرم نگهداری از بطری مشروب خارجی یه هشت ماه حبس محکوم شده که شامل قانون تخفیف در مجازات شده و حکم به مدت دوسال تعلیق شده است .
چند روز پیش همسر قبلی ایشان در محل کسب اقدام به آبروریزی کرده.پلیس آماده و صورت جلسه کرده و دوطرف از هم شکایت متقابل کرده اند.حالا اگر با این شکایت همسر بنده محکوم به پرداخت غرامت مالی به جرم توهین شود،ایا حکم قبلی ایشان مبنی بر تعلیق حبس مربوط به پرونده شراب دست ساز به اجرا در می آید؟این جزای مالی جزو دیه محسوب میشود؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . اگر مجازات قبلی تعلیق شده باشد اکنون با ارتکاب جرم جدید تعلیق لغو خواهد شد .

بادرودوسلام تعلیق لغو و ایشان به هردومجازات محکوم می شود.

باسلام
با محکومیت قطعی به ارتکاب هر جرم عمدی تعلیق لغو خواهد شد.

بااحترام
بله اگر منع تعقیب داده نشود و هر حکمی صادر شود و متم شود .لغو تعلیق صورت میپذیرد

سلام تعلیق لغو و وی به هر دو مجازات محکوم می گردد.

در صورتیکه محکوم تعلیقی مرتکب جرمی شود تعلیق لغو و وی به هر دو مجازات محکوم می گردد.

سلام بله جرم جدید و تعلیقی به اجرا در خواهد آمد. جزای نقدی به نفع دولت است و ارتباطی با دیه ندارد