میتونم مبل رو تحویل بدهم و پولم رو به ارزش امروز پس بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۰۴۴ #68964419

یک دستگاه مبل خریداری کردم که ۳ سال گارنتی داشت بعد از ۲ یا ۳ ماه پارچه یکی از مبل ها تغییر رنگ داد تماس گرفتم زیر بار نرفتن شکایت کردم اتحادیه مبل سازان جلسه تشکیل شد گف پارچه رو گارانتی نکردم منم گفتم شما پارچه خریدید برید بهش بگبد بیاد مشکل چل رو حل کنه گف مغازشو بسته رفته و میگن به من که بیا پول پارچه رو بده تا عوضش کنیم و من اصلا راضی نیستم چون یه سری مشکلات دیگه هم مبلشون داره که کارشناس کارشناسی کرده و میخام بدونم که ایا من میتونم مبل رو پس بدم و پولم رو به ارزش امروز پس بگیرم چون اصلا راضی نیستم از مبلشون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

براساس ماده ۲قانون حمایت ازحقوق مصرف کننده عرصه کننده مسئول است .اگرمال کلی (مثل مبل)باشددرصورت وجودعیب یاعدم انطباق کالا باشرایط تعیین شده مشتری حق داردصرفاعوض سالم رامطالبه کندو فروشنده موظف به تامین آن است.اگرکالا جزیی باشد (عین معین)خریدارمختاراست درفسخ یامطالبه ارش

با توجه به فرض سئوال نمی توانید معامله انجام شده را فسخ وبه نرخ روز پول خود را بگیری

به استناد معیوب بودن مبل می توانید معامله را فسخ نمایید

سلام
اگر کالایی که دارای گارانتی باشد انتظار میرود تا زمان مشخصی محصول شما به درستی کار کند و در صورت خرابی اصل پول به شما بازگردانده شود و یا محصول خراب با یک جایگزین سالم تعوض گردد.گاهی تمام کالا گارانتی نمیشود

با سلام لطفااا گارانتی را به دقت مطالعه کنید که شرح توضیحات ان شامل چیست و گارانتی شامل تعمیر ان میباشد نه مرجوع شدن وپس دادن ان مگر قید شده باشد اگر تحت هیچ شرایطی تعمیر نشد این اختیار را به خریدار دادیم مورد معامله را پس و ثمن را تحویل گیرد

با سلام
در صورت داشتن قرارداد بین شما و مبل ساز ، و قید گارانتی ، صرفا میتوانید جهت تعویض یا تعمیر مبل اقدام نمایید

با توجه به سوال مطروحه و بیع انجام شده : شما نمی توانید مبل رو پس بدید و پول رو به ارزش امروز پس بگیرید .‌