بدلیل سند نزدن خودرو چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۶ #68921110

فروشنده سند خودرو را نمیزند. و فقط یه قولنامه دستی دارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی ب طرفیت فروشنده ارائه دهید و ب قولنامه بعنوان سند عادی استناد نمایید

درود
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

باسلام علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با سلام

به استناد همان فروش نامه دعوی الزام به تنظیم سند رسمی خودرو و الزام به حضور در احدی از دفاتر اسناد رسمی در دادگاه مطرح کنید به طرفیت مالک و فروشنده (ایادی ماقبل)

درود بر شما، می‌توانید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل تا صاحب سند نمایید، چنانچه فروشنده خود صاحب سند است، کافیست دادخواست را به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

به دفاترخدمات قضایی مراجعه کنید وطی دادخواست تقاضای الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند رسمی خودرو را تقاضا کنید

با درود دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه صاحب سند مطرح کنید اگر متفاوت می‌باشند علیه صاحب سند و ید ماقبل خود (فروشنده).