میتونه ادعا کنه که احضاریه ای به دستش نرسیده و در دادگاه حاضر نشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۴ #68915006

سلام.
زوج برای فرار از دین دو واحد آپارتمان رو به نام خواهرش کرده بود که محکوم به دو سال حبس تعلیقی شد. برای ابطال سند اقدام کردم که پنجاه میلیون تعیین خسارت شد و واریز کردم. خواهر و برادر هر دو احضار شدن اما هیچ آدرسی از خواهرش وجود نداره و احضاریه به آدرس برادرش که در ثنا ثبت شده و قدیمی هست و نقل مکان کردن و اعلام نکردن که تغییر کرده ارسال شده و الصاق شده. میخواستم بدونم خواهرش میتونه ادعا کنه که احضاریه ای به دستش نرسیده و در دادگاه حاضر نشه و دوم اینکه اگه رای غیابی صادر بشه چی میشه و خواهر و برادر میتونن اعتراض کنن با وجود محکومیت فرار از دین زوج. ممنون

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام چنانچه خوانده و یا وکیل وی در جلسه دادگاه شرکت نکنند و برگ اخطاریه ابلاغ واقعی نشده باشد رای اصداری غیابی می باشد و پس از ابلاغ واقعی حکم و یا مطلع شدن در جریان اجرای حکم صادره واخواهی محفوظ می باشد این موضوع برای کلیه خوانندگان جاری و حاکم می باشد

محکوم علیه غایب حق دارد به حکم غیابی اعتراض کند .مهلت واخواهی از احکام غیابی ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ واقعی خواهد بود مگر اینکه معترض به حکم ثابت کند عدم اقدام به واخواهی در این مهلت به دلیل عذر موجه بوده است.