شکایت از پزشک یک‌سال پس از فوت بیمار و تشخیص پزشکی قانونی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۴ #68907629

اگر بیمار یک سال قبل از دنیا برود و خانواده بیمار امسال از پزشک معالج شکایت کنند و دادگاه آن‌ها را به پزشکی قانونی ارجاع دهد، آیا پزشکی قانونی از روی مستندات می‌تواند میزان آسیب‌ها را گزارش دهد یا ما باید روز فوت جسد را به پزشکی قانونی می‌بردیم تا کالبد شکافی شود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اظهارنظر در این رابطه در تخصص پزشکی قانونی است و با بررسی مدارک و مستندات صورت خواهد گرفت.

سلام این موضوع تخصصیه، پزشکی قانونی مستندات پزشکی را بررسی می کنه،اگه از این طریق قصور پزشکی احراز بشه به نتیجه میرسین ولی اگه نشه از مدارک پزشکی به موضوع پی برد دعوی رد میشه

سلام
موضوعی که شما مطرح کردید تنها یک ادعاست که باید توسط پزشک قانونی اثبات شود و در تخصص پزشک قانونی می باشد

از طریق مدارک و دلیل فوت و ارجاع به پزشکی قانونی ممکن هست

با سلام
این موضوع بایستی توسط پزشکی قانونی و مستندات حاضر در پرونده پزشکی ایشان تعیین گرددو نمی توان به صراحت نظر دقیقی اظهار نمود.

سلام این موضوع در تخصص پزشکی قانونی است و صرفا با اظهار نظر پزشکی قانونی امکان اثبات ادعای شما وجود دارد

با سلام
بله پزشکی قانونی با توجه به مستندات پزشکی موجود در پرونده و مدارک بیمارستان و علت و نحوه فوت ایشان هم میتوانند نظر خود را ارائه دهند.