هیچ راهی نیست بیمه پرداخت کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۲ #68863357

سلام بنده حدود سه ماه پیش از عقب به یه شاسی بلند زدم تصادف زنجیره ای در اتوبان ولی چون بیمه و گواهینامه نداشتم فرار کردم و گویا طرف پلاکم و عکس گرفته. بود و به شورای حل. اختلاف سکایت کرده و امروز در شورا بنده محکوم به ۶ میلیون خسارت و ۳ میلیون افت قیمت شدم ولی نظر کارشناس و قبول نداشتم خیلی بالا زده بود ولی چون پول اعتراض و نداشتم قبول کردم و قسط بندی شد ولی بعدش پشیمون شدم که قبول کردم الان راهی دارم میتونم. پرداخت نکنم تا بره دادگاه ؟؟ الان هم گواهینامه دارم هم بیمه هیچ راهی نیست بیمه پرداخت کنه؟ اگه بره دادگاه بد نمیشه برام؟ لطفا راهنماییم کنین؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام باتوجه به قطعیت رای صادره امکان اعتراض وجود ندارد .ملاک پرداخت خسارت توسط بیمه داشتن بیمه نامه معتبر در زمان وقوع حادثه است نه اخذ بیمه پس از تصادف

به رای قطعی نمیشه اعتراض داد

با توجه به عدم اعتراض به رای و قطعی شدن رای ناگزیر باید حکم را اجرا و خسارت را پرداخت نمایید

باسلام درصورتی که زمان تصادف بیمه معتبر نداشته اید متاسفانه بایستی خسارت را پرداخت نمایید.

با سلام
با توجه به اینکه ظرف زمانی مقرر اعتراض ننموده اید ، امکان اعتراض و عدول از رای صادره برای شما وجود نخواهد داشت .

با عدم اعتراض به نظریه کارشناسی و صدور رای دیگر اعتراض بعدی نیز بی فایده می باشد و مرجع تجدیدنظر نیز همان نظریه را مبنا قرار داده و رای بدوی را تایید میکند .

درود
اگر رای قطعی شده چاره ای جز اجرا رای نیست.