حکم مزاحمت تلفنی چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰۲ #68856094

با سلام مدت ۳ ماه پیش همسر بنده پیامک هایی با متن و الفاظ رکیک و ناموسی و افترا و تهمت دریافت کرد بعد از مراجعه به دادگاه و اقدام به شکایت و بعد از مدت ۲ ماه تحقیقات از جانب پلیس فتا مزاحم شناسایی شد که همسایه بنده میباشد سوالی که داشتم اینه که اولا چون شکایت اولیه ما بابت مزاحمت تلفنی بود اقدامی در جهت افترا و الفاظ رکیک صورت نگرفت در عین حال میخواستم بدونم حکم مزاحمت تلفنی چیست و بنده بعد از شناسایی مزاحم اقدام به شکایت مجدد در بابت افترا کردم که بعدا متوجه شدم که باید الفاظ رکیک را نیز مطرح میکردم میخواستم بدونم در مرحله ای که پرونده شکایت بنده در مرحله احضاریه حل اختلاف است چگونه میتوانم متن شکایت و عنوان شکایت را تغییر بدهم و اینکه خط تلفن به اسم بنده است و خودم شاکی شدم آیا نیازی به شکایت از جانب همسر هم هست؟ لطفا بهترین راهنمایی رو انجام که بنده بتونم طرف رو به بالاترین مجازات برسونم با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بر اساس ماده ۶۴۱ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی هرکس به وسیله یا دستگاه های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات مرتکب به حبس یک تا شش ماه محکوم خواهد شد.
شما می توانید شکواییه ای مبنی بر توهین وفحاشی تنظیم نمایید.

بر اساس ماده ۶۴۱ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.

مزاحمت تلفنی مطابق ماده۶۴۱قانون مجازات اسلامی جرم و قابل مجازات است شما بایدشکواییه جدیدی در خصوص توهین و فحاشی تنظیم کنید و باید خانمتان هم زیر برگه شکواییه را امضا نماید

سلام
چون احتمالا همسر شما مورد اهانت قرار گرفته است چنانچه نسبت زنا به شما یا ایشان داده اند به عنوان قاذف شکایت کنید که شلاق حدی قذف محکوم شوند

- بر اساس ماده ۶۴۱ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.
- باید شکایت جدید مطرح و به پرونده در حال رسیدگی استناد کنید تا ضمیمه هم شده و رسیدگی گردد .
- بهتر است شکایت نامه را به همراه همسرتان طرح و امضاء نمایید .

تشخیص عمل و عنوان مجرمانه بر اساس تحقیقاتی ک با مقام قضایی است حتی اگر عنوان مجرمانه از سوی شاکی در شکواییه درج نشده باشد. در مرحله دادسرا نیز می توان شرح موضوعات شکایت را افزایش داد

با طرح شکایت کیفری برابر ماده۶۴۱ به علاو مواد مرتبط با توهین و ... بررسی خواهد شد .