پدرم میتونه ماشین رو پس بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #68855621

همسرم مهریشو از طریق اداره ثبت و اسناد به اجرا گذاشته. پلاک خودرو به اسم منه ولی سند کمپانی به اسم پدرمه. خودرو پراید از سال ۸۷ که پدرم خریده و سال ۹۲ فقط پلاکشو به نامم زده. الان پدرم میتونه ماشین رو پس بگیره؟ باید رفع توقیف بزنه که آزادبشه یا اینکه خودش توقیف بزنه که همسرم نتونه ببره؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه میتواند از طریق پلاک خودرو که بنام شماست خودرو را توقیف نماید لذا اگر سند کمپانی بنام پدرتان است و قرارداد یا مبایعه نامه ای بنام پدرتان باشد میتواند با ورود به پرونده اقدام به رفع توقیفی خودرو نماید .

با سلام و احترام
برگ سبز به نام چه کسی است
اگر به نام شما هست میتواند اقدام کند

با سلام
برگ سبز بنام هر کسی هست آن شخص مالک میباشد لیکن در صورتی اداره اجرای ثبت نسبت به توقیف خودرو اقدام خواهد کرد که برگ سبز بنام ایشان باشد