با توجه به در گرو بودن سند وضعیت وراث چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۶ #68849756

با سلام و خسته نباشید،
شخصی با قید وثیقه سند شش دانگ ملک مسکونی ازاد شده بود که اکنون از کشور خارج شده است، مالک سند که مادربزرگش بوده اکنون فوت شده است.این ملک دو وارث دارد، مادر شخص متواری و دایی او سوال اینجاست با توجه به در گرو بودن سند وضعییت وراث چگونه است؟ میشود اقدامی کرد؟

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود در صورت عدم معرفی متهم وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد

تا زمانی که متهم متواری شده به مرجع قضایی معرفی نشود وثیقه در توقیف خواهد بود در صورت عدم معرفی متهم وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد

با سلام. فوت وثیقه گذار تاثیری در این خصوص ندارد و وراث باید همانند خود متوفی، ابتدا شخص متهم یا مجرم را به مرجع قضایی تحویل دهند تا وثیقه آزاد گردد.

با سلام
یا بایستی شخص متواری به دادگاه معرفی گردد
یا اینکه وثیقه به نفع دولت ضبط گردد

سلام
وثیقه توقیف خواهد شد.تا متهم متواری تحویل دادگاه شود

فوت وثیقه گذار تاثیری در ضبط وثیقه نداشته و مانع این امر نمیشود .

مازاد قیمت ملک بعد از کسر معادل مبلغ ضمانت به وراث تعلق می گیره