با توجه به این قضیه و همچنین نبودن شاهد از طرف شاکی روال پرونده چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۹ #68845064

باسلام من با دوتا از رفیقام تو محل نشسته بودیم زنگ زدیم به یکی از بچه ها که بیاد مبلغی پول که باید پدر یکی از دوستام به پدر این اقا میداد رو بهش بده بعدش ما راهمون رو از هم جدا کردیم من با یکی دیگه از دوستام رفتم توی بازار و اون رفیقی هم که قرار بود پول رو بده رفت خونش تا اون طرف بیاد و پولش رو بده اما پدر دوستم خونه نبود که پول رو بده. این دو نفر موقع برگشت با هم دیگه شوخی میکنن و دنبال هم فرار میکنن تا اینکه به کوچه ای میرسن که منو اون یکی دوستم اونجا بودیم و ما هم شروع میکنم به شوخی کردن و از دست و پای این اقا میگیریم و از رو زمین بلندش میکنیم که شروع میکنه به سر و صدا کردن ما هم ولش میکنیم و میریم. این اقا بعد ۳ هفته میره از دست ما سه نفر به جرم ادم ربایی و اقدام به لواط شکایت میکنه. بخاطر همین ما رو میبرن اطلاعات اونجا یکی از دوستان بخاطر کتک خوردن و ترسی که براش ایجاد میشه میگه که اره ما میخواستیم به این اقا تجاوز کنیم بعد از اون هم توی بازپرسی دوباره همین رفیقمون رو بازپرس شروع میکنه به کتک زدن تا اینکه دوباره اتهام وارده رو قبول میکنه.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا اگر ایشان اقرار کند نسبت به خودشان اثبات خواهد شد نه شما و مجازات علیه ایشان اثبات خواهد شد نه شما
دوما مجازات لواط به عنف در صورت اثبات اعدام است
سوما اگر اطمینان دارید بازپرس کتک زده است و ادله کافی برای اثبات دارید قابل پیگیری است
چهارما اقرار زیر شکنجه و تحت اکراه در صورت اثبات معتبر نیست