چطور بدون خواست شوهرم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۸ #68808606

سلام.. منو همسرم با هم رفتیم درخاست طلاق توافقی دادیم یه جلسه مشاوره ام رفتیم... هیچ احساسی بینمون نیس ولی بعد یه ماه شوهرم که ول کرده رفته زنگ زده میگه طلاقت نمیدم باید بیای خونه ی خواهرم یا پدر مادرم زندگی کنی... خودمون خونه مستقل داریم... میگفت اگر نیای شکایت میکنم ازت که تمکینم نمیکنی... ایا میتونه این کارو کنه و من نمیخام ادامه زندگی بدم میتونم بدون خواست شوهرم طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرایط خودرا کامل شرح داده تا پاسخ دریافت کنید ضمنا بله میتوانید اقدام کنید ولی شرایط طلاق باید داشته باشید

با سلام
در صورت وجود شرایط ۱۲ گانه موجود در سند ازدواج،بلی

بهترین و سریع ترین راهکار برای متارکه و جدایی طلاق به صورت توافقی است.
در غیر این صورت برای طلاق راه سخت و پیچیده ای پیشرو خواهید داشت و احتمال به نتیجه رسیدن هم بسیار کم است مگر اینکه دلایل و مدراک متقن داشته باشید.

باید شرایط طلاق شما بصورت حضوری بوسیله یکی از وکلا بررسی شود

بله ولی باید شرایط طلاق و دلایل طلاق داشته باشین