داد خواست ارش البکاره و مهر المثل توسط چه کسی باید به دادگاه ارائه گردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #68806908

با سلام و احترام خدمت متخصصین حقوقی عزیز
با توجه به این که فرد هنوز به سن قانونی (۱۸سال تمام) نرسیده است
(قبلا کودک آزاری اثبات شده و متهم محکوم شده)
و آیا نیازی به وکیل می باشد و روند پیچیده ای دارد یا با ارائه یک دادخواست ساده میتوان این موضوع را مطرح کرد؟
ضمنا اگر متهم توان پرداخت را نداشته باشد (مثلا حقوق پایینو...) چگونه این مبالغ پرداخت میگردد؟؟
ابن دادخواست در دادگاه خانواده بایید مطرح گرددد؟

باتشکر از توجه شما

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان مطالبه ارش البکاره و زیان معنوی را دارا می باشید و در صورت امکان، اخذ وکیل بهتراست و با توجه بوجود محکومیت سابق امکان وصول نتیجه بالا است

- در صورتی که دختر به سن قانونی نرسیده باید دادخواست از سوی ولی قانونی وی ارائه شود .
- دادگاه خانواده با ارجاع موضوع به کارشناس اقدام به ارزیابی ارش البکاره و مهرالمثل مینماید .
- در صورت عدم استطاعت مالی و درخواست اعسار ، به صورت اقساط پرداخت شده و در غیر اینصورت امکان جلب خوانده را خواهید داشت .
- بهتر است با وکیلی مبرز مشاوره داشته باشید .

اثبات موضوع جرم باید در دادگاه باشه .
از آنجایی که قبلا جرائمی اثبات شده است باید موارد ادعایی مورد نظر قرار گیرد .
 ماده ۹ قانون مسئولیت مدنی مقرر می دارد: «دختری که در اثر اعمال حیله و تهدید و یا سوء استفاده از زیردست بودن، حاضر به همخوابی نا مشروع شده، می تواند از مرتکب علاوه بر زیان مادی، مطالبه زیان معنوی هم بنماید.»
میزان ارش البکاره را شارع تعیین نکرده، دادگاه مکلف است با جلب نظر کارشناس حسب مورد، و با توجه به هر پرونده و شرایط موجود، مقدار آن را تعیین نماید.