اعلام کردند که هیچ تقدم و تاخری مشاهده نمیشود، و چند روز پیش قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۳ #68805875

در رابطه با پرونده ای که در دادسرای رشت در رابطه با جعل دارم، احتیاج به کمک و نظر شما دارم
در سال ۹۶ به عنوان مهندس سرناظر در شرکت مهندسین مشاور _____طرح مشغول به کار شدم، همانطور که شما هم اطلاع دارید ، تمامی شرکت ها در بدو ورود قرارداد سفید امضا و تسویه حساب سفید امضا اخذ میکند، و من و امثال من ناچارا تن به این کار میدهیم،و همچنین سفته هم دریافت میکنند، بعد از یکسال همکاری با آن شرکت ،شرکت قرارداد و تسویه حساب را پر کرد و به اداره کار ،که برای دریافت حق و حقوق خود اقدام کرده بودم، ارائه کرد، برای اثبات گفته هایم در دادسرای رشت اقدام به طرح خط شناسی کردم، خط شناسی اول، اعلام کرد که حق با من هست و تسویه حساب و قرارداد در ابتدا سفید بوده و بعدا در زمان دیگری پر شده است، که بنده طرح شکایت جعل رو به دادگستری اعلام کردم، آن شرکت درخواست هیئت ۳ نفره داد، و مراحل بررسی خط شناسی به تهران فرستاده شد، با کمال ناباوری هیئت ۳نفره مشترکا اعلام کردند که هیچ تقدم و تاخری مشاهده نمیشود، و چند روز پیش قاضی قرار منع تعقیب صادر کرد، و اجازه درخواست هیئت ۵ نفره رو نداد

مشاوره حقوقی جعل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار های صادره از دادسرا ظرف ۱۰ روز از ابلاغ قابل اعتراض و رسیدگی مجدد می باشند. در خصوص پرونده شما در نظر داشته باشید که :
اولا :صرف سفید امضا بودن برگه دال بر وقوع بزه اعم از جعل یا سواستفاده از سفید مهر و اضا نیست بلکه در صورت احراز سفید امضا بودن برگه بایستی اثبات نمایید که مندرجات غیر از توافق فی مابین بوده است.
ثانیا: چنانچه شهودی مبنی بر اینکه برگه بصورت سفید امضا صادر گردیده است دارید معرفی نمایید. چرا که شهود در صورت قبول دادگاه مقدم بر نظریه کارشناسی است.
ثالثا : به هنگام اعتراض نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض نماییدو تقاضای هیات کارشناسی ۵ نفره نمایید.

میتوانید به قرار منع تعقیب اعتراض کنید

بعد از ابلاغ قرار منع تعقیب ده روز مهلت دارید که به آن اعتراض کنید.
در لایحه اعتراض از قاضی تقاضای ارجاع امر به هیات پنج نفره کارشناسی را داشته باشید.

اعتراض به قرار منع تعقیب بدهید . و ضمن اعتراض تقاضای هیات ۵ نفره کارشناسی هم بدهید.