آیا کارفرما میتواند برگه محضری از کارگر خودش بگیرد که کل حق و حقوق خودش را گرفته؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۸ #68783214

باسلام من ۱۰سال در یک شرکت مسافربری کار کردام در این۱۰سال ۶ سال بیمه برام رد کرده و من در مدت ۶ سال در قسمت باربری و مسافربری در هر دو کار میکردم و در این مدت هیچ حقوقی از کارفرما نگرفته ام و من در این مدت از مشتریانی که می آمدن بار خود را ببرن انعامی میگرفتم که با آن امرار معاش میکردم حالا کارفرما به من میگوید باید برگه محزری به من بدهی که کل حق و حقوقم را گرفته ام و من این رو قبول نکردم و کارفرما من رو اخراج کرده و من الان ۱۷ روز هست که بیکار شده ام حال از شما عزیزان راهنمایی میخواهم لطفی کنید راه حل خوبی بهم معرفی کنیدمتشکرم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام
احتراما ظرف یک ماه(از زمان اخراج خود)نزد اداره کار،تقاضای بازگشت کار نمایید.
همچنین به دلیل نداشتن قرارداد مکتوب و شفاهی،قرارداد شما دائمی می باشد(چنانچه قرارداد کتبی نداشته باشید)
کارفرما نیز موظف است علاوه بر قبول بازگشت کار شما،بیمه ی معوقه را به همراه جریمه پرداخت نماید
تاکید می شود که در صورت داشتن مدارک مثبته مانند بیمه ،فیش حقوقی،و...
همچنین تعهد رسمی بدون رسید پرداخت فاقد اعتبار می باشد و کارفرما باید اسناد پرداختی را ادائه نماید.
مستدام باشید.

درود بر شما
جهت مطالبه حقوق معوقه خود در اداره کار طرح دعوی نمایید

نخیر
به اداره کار شکایت تحویل دهید

صرف ارائه برگه تسویه حساب مورد پذیرش ادارات کار نبوده و کارفرما باید نحوه و میزان پرداخت وجوه قانونی را ثابت نماید .

درود
به اداره کار مراجعه کنید کارفرما باید رسید پرداخت ارائه کند.

در صورت اختلاف بین کارفرما و کارگر در پرداخت دستمزد و حقوق کارگر، صرف ارائه برگ تسویه حساب کافی نیست و کارفرما باید مستندات لازم جهت پرداخت حق و حقوق کارگری را به مراجع رسیدگی کننده ارائه کند.

شما باید اثبات نمایید پرداختی صورت نگرفته درضمن حتی اگر تعهدمحضری هم بدهید نافذ نیست واداره اجبار به پرداخت خواهد کرد