آیا واحد سرایداری قابل فروش می باشد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۳ #68767267

بنده رئیس هیات تصفیه یکی از شرکت های تعاونی مسکن مهر هستم.طبق مصوبه مجمع نوبت دوم که با حضور تعداد حاضر برگزار شد، مصوب شد که واحد سرایداری که توسط این شرکت ساخته شده است و جزو مشاعات می باشد جهت پرداخت دیون شرکت و تکمیل پروژه فروخته شود. حال سوال بنده اینجاست، با توجه به اینکه بالاترین رکن قانون برای شرکت، مجمع می باشد، فروش سرایداری جرم و فروش مال غیر محسوب می شود یا خیر. در ضمن مجمع توسط وزارت تعاون تایید و ثبت شده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدیر تصفیه واجد تمام اختیارات لازم جهت انجام امر تصفیه و مدیریت اموال درر استای تصفیه می باشد و لذا به نظر بنا به تصیم هیات تصفیه اختیار فروش اموال ضمن رعایت شرایط ورشکسته فاقد اشکال است

بایستی رضایت کلیه مالکین را داشته باشید در غیر اینصورت جرم است

با سلام طبق ماده ۲۱۲ ق. ت مدیران تصفیه نماینده شرکت در حال تصفیه بوده و تمام اختیارات لازم را جهت امر تصفیه حتی از طریق طرح دعوی و ارجاع به داوری و حق سازش دارا می‌باشند. و نمیشود اختیارات آنان را محدود کرد. پس چنانچه شرکت مذکور با عنوان ورشکستگی یا انحلال در حال تصفیه باشد؛ تمام اختیارات اساسنامه ای مدیران سابق و مجامع؛ سالبه به انتفای موضوع بوده و فقط مدیر تصفه سمت قانونی در مورد اداره امور اموال شرکت در حال تصفه خواهد داشت. بنابراین مدیر تصفیه اختیار اداره اموال شرکت در حال تصفیه و یا ورشکسته را دارد و میتواند در راستای ضوابط قانون تجارت و طبقات غرما هر بخش یا تمام اموال شرکت را در راستای غبطه و صلاح شرکت در حال تصفیه و طلبکاران آن به فروش برساند.

با سلام
بستگی به حدود و اختیارات تعاونی و ... دارد