چجوری میتونم قبل طلاق یارانمو جدا کنم‌؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #68757022

سلام میخواستم بدونم من سه ماهی میشه از شوهرم جدا زندگی می کنم میخوام طلاق بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که شما پرونده‌های علیه همدیگه داشته باشید و نشون بده که جدا از هم زندگی می کنید با ارائه احکام میتونید به فرمانداری مراجعه و درخواست جداسازی یارانه را بدید در خصوص طلاق هم باید اشاره کنم که حتما باید دلیل طلاق از طرف شما به دادگاه ارائه بشه از جمله عدم پرداخت نفقه و یا حکم کیفری ترک انفاق را اثبات اعتیاد حبس بیش از پنج سال و یا ضرب و شتم ترک زندگی مشترک بیش از ۶ ماه توسط زوج و اثبات عسر و حرج در خصوص ترک زندگی مشترک بیش از شش ماه توسط زوج

سلام با مراجعه به فرمانداری یا بخشداری شهرتون درخواست بده جدا کنند