قاضی معمولا تو جلسه اول دادرسی سفته چی میپرسه و چه چیزایی واسش اهمیت داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۳ #68721990

با احترام.
مثلا من ۴ تا سکه طلا دادم زمانی که سکه ۵ تومن بود نه ۱۶ تومن الان, بعلاوه یه مقدار دلار و چنتا واریزی وجه تو بانک در ازاش چک خاستم گفت ندارم ۳برابر سفته میدم هرچی تورم بش خورد به روز پس میدم الان ۳ برابر سفته هم جوابگو قرض گذشته نیست ولی به هرحال من همشو اجرا گذاشتم الان به نظر شما چی بگم من بخاطر اعتماد اشنایی رسیدی واسه دلار و سکه نگرفتم چون گرفتار بود دادم که مشکلش حل شه فقط مقداری از قرض رو فیش بانکی دارم الان من جلسه اول چی بگم به قاضی دروغ از من برداشت نکنه...مرسی

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود وجود سفته در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی خلاف آن را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

وجود سفته در ید شما نشان از طلب شما می باشد لاکن در خصوص طلا و سکه باید دارای مدارک و مستندات و دلایل مثبته از قبی ل شهادت شهود داشته باشید

سلام در خصوص سفته و واریزی ها می توانید طرح دعوی کنید و وجود سفته در ید شما حاگی از طلبکار بودن شماست و در خصوص طلا و سکه با رسید یا شهادت شهود باید اثبات شود. در هر صورت تاخیر تادیه را نیز می توانید مطالبه کنید

سلام
سفته اسناد تجاری محسوب میشه و قابل مطالبه است