فقط هزینه ی اداره ی منزل رو برام میریزه به کارتم من چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۹ #68706018

سلام.
بنده ۴ ساله ازدواج کردم و یه دختر ۸ ماهه دارم.
همسرم سر هر چیزی که بحث میشه ول میکنه همه چی رو و میره اصلا خونه نمیاد ۳ هفته یا حتی ۲ ماه من با بچه کوچیک مدتها تنها میمونم و فقط هزینه ی اداره ی منزل رو برام میریزه به کارتم
من چیکار باید بکنم.؟
اگر شکایت کنم چه اتفاقی می افته؟
خسته شدم ۴ سال همینطور زندگی کردم توکل کردم به خدا اما درست نشده.
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه زمان عدم حضور ایشان در منزل بیشتر از ۶ ماه بوده است لذا می توانید نسبت به طلاق اقدام نمایید.

سلام
اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و تقاضای رعایت حسن رفتار و معاشرت را نمایید و متعاقبا دعوای الزام ایشان را مطرح کنید
با محکومیت ایشان و عدم اصلاح رفتار میتوانید تقاضای طلاق نمایید

این حقیقت را بپذیرید که همسرتان مسئولیت پذیر نیست. این شمائید که باید رویه تان را تغییر دهید تا همسرتان مسئولیت پذیر شود. به طور یقین بپذیرید رفتار همسرتان با تغییر رفتار شما تغییر خواهد کرد و شما انعکاس تغییر رفتار خود را در رفتار همسرتان خواهید دید.

اینکه هزینه اداره منزل و فرزند رو میده یعنی داره نفقه رو پرداخت میکنه و بحث شکایت از باب ترک انفاق منتفی میشه و شما باید عسر و حرج و اثبات کنید که با اثبات عسر و حرج می تونید طلاق بگیرید

با سلام - پیشنهادم اینستکه بخاطر فرزند تان همچنان صبر داشته باشید چراکه همین حالا هم تصور کنید که طلاق گرفته اید وجدا شدید چون النهایه شما می خواهید طبق قانون در خواست طلاق دهید وموضوع را پیگیری کنید تا به نتیجه برسد یا خیر . به نظر من همین الان با همین شرایطی که میفرمایید در حالت طلاق هستید وفرقش در اینست که جامعه در حال حاضر شما را به چشم یک زن مطلقه نمیبیند .ولی شما میتوانید با اثبات این شرایط در خواست طلاق دهید .

سلام اگر ترک منزل توسط زوجه شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب باشد از موارد عسر و حرج محسوب میشود که به زوجه حق طلاق را میدهد در ضمن شما میتوانید با دادن دادخواست مهریه خود را مطالبه کنید.

اگر بتوانید اثبات کنید که جمعا ۹ ماه بی دلیل و پی در پی شما رو ترک کرده قانون به شما حق طلاق میدهد