آیا شرکت مذکور میتواند نامه عدم نیاز ما چندین نفر رو به تاریخ آخرین روز کارکرد بزنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۰ #68669013

سلام
من در یکی از شرکتهای پیمانکاری فرودگاهی کار میکنم
در ۴ اردیبهشت یک حادثه تصادف رخ داد و (طبق عرف فرودگاهی من و چند نفر دیگه رو گراند و معلق کردن ) یعنی کارت تردد و ورود من به داخل فرودگاه اخذ تا روند کارشناسی حادثه انجام بشه و عنوان کردن تلفن هایتان در دسترس باشد و از محدوده محل سکونت خود خارج نشوید و تا تاریخ ۱۰ خرداد ماه من و چند نفر دیگه رو در تاریخهای مختلف به صورت تلفنی به جلسات کارشناسی در سازمان هواپیمایی کشوری و ایمنی فرودگاهی و ... جهت ارائه توضیحات به صورت تلفنی اعلام میکردن که برویم
حال در تاریخ ۱۰ خرداد به صورت تلفنی به بنده و چندین نفر دیگه اعلام شد که هر چی از سمت شرکت در اختیارمان هست بیاریم تحویل بدیم تا تسویه حساب مون آماده بشه
لازم به ذکر هست حقوق پرسنل ۱۱ خرداد واریز شد و برای من ۴ روز کارکرد واریز شد
حالا با مراجعه به اداره کار در تاریخ ۱۲ خرداد دادخواست بازگشت به کار داده ایم
و اداره کار عنوان میکند آخرین روز کارکرد کی بوده ،که عنوان کردیم ۴ اردیبهشت، که در جواب گفتن توی این چند وقت کجا بودید که میگوییم چندین جلسه و کارشناسی می رفتیم اداره کار میگوید جهت گرفتن بیمه بیکاری باید نامه عدم نیاز داشته باشید، یک ماه نیز نگذشته باشد
لازم به ذکر است که همگی ماها و کلیه پرسنل قرار داد کاری خود را به صورت ۴ تا قرار داد ۳ ماهه تا پایان سال امضا کرده ایم و نسخه قرار دادی در دستمان نیست

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
شما قرارداد هم ندارید مشکل برای شما

برای دریافت بیمه بیکاری طبق قانون بیمه بیکاری سی روز پس از بیکاری مهلت دارید
اما با توجه به اینکه قرار دادی در دست ندارید و همچنین نامه عدم نیاز ندارید می بایست در اداره کار درخواست بازگشت به کار داده و در صورت عدم نیاز کارفرما و احراز قطع همکاری از سوی کار فرما و اعام پایان کار شما توسط اداره کار می توانید به کمیته بررسی کنندگان بیمه بیکاری مراجعه و درخواست برقراری داده و حتی در صورت مخالفت نیز به دیوان عدالت مراجعه نماید