بابت خیانت در امانت چگونه از این آقا می تونم شکایت کنم تا به حق و حقوق خودم برسم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۹ #68655535

با سلام و خسته نباشید.بنده ۴ ماه پیش یک فروشگاه زنجیره ای دایر کردم و از سمت شرکت مرکزی یک نیروی کمکی بابت راهنمایی و آموزش به فروشگاه ما معرفی کردند . این آقا در زمانی که توی فروشگاه مشغول به کار بودند کلیه حساب و کتاب و انبار و صندوق فروشگاه و... دست ایشان بود و هنگامی که از فروشگاه بیرونش کردم کلی بدهکاری و ضایعات کالا و خسارت روی دست بنده گذاشت . حالا از توی دوربین های مدار بسته متوجه شدیم که شب ها که توی فروشگاه می موند ، افراد غریبه به فروشگاه راه می داد که بدون اجازه و اطلاع بنده بود . حالا به شرکت این مشکلات را اعلام می کنم ولی اصلا توجهی نمی کند . در حال حاضر هم چند تا عکس از دوربین ها فروشگاه به عنوان مدرک گرفتم . لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام صرف حضور خیانت در امانت نیست، قابل بررسی است

با احترام صرف حضور خیانت در امانت نیست

با سلام ،دعوت یا اوردن افراد به فروشگاه خیانت در امانت نیست شاید ضوابط داخلی فروشگاه را نقض کرده باشد (تخلف کرده باشد)ولیکن عنوان مجرمانه ندارد

سلام صرف حضور خیانت در امانت نیست، قابل بررسی است

سلام
صرف حضور خیانت در امانت نیست، مشخص نکردید ایشان چه عملی صورت می‌دادند

می بایست بررسی شود دقیقا چه اعمالی مجرمانه ای توسط ایشان انجام و چه خساراتی به شرکت وارد شده است

هرچند که صرف حضور افراد دیگر بدون ارتکاب بزهی معین نمیتواند رفتار مجرمانه تلقی شود . با این حال موضوع مشمول خیانت در امانت نبوده و به عنوان سوءاستفاده از موقعیت شاید قابل پیگیری است .