رفته درخواست اجرت المثل کرده، آیا میتونه دریافت کنه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۳ #68648806

باسلام و احترام
پدرم در سال ۹۰ فوت کرد، حدود ۱۴ سال قبل از فوت با زنی ازدواج کرده بود که حاصل آن یک فرزند شد، در سال ۹۱ انحصاروراثت انجام شد، همسر پدرم در سال ۹۹ بعد از ۹ سال که از فوت پدرم گذشته رفته درخواست اجرت المثل کرده، آیا میتونه دریافت کنه؟ و اگر میتونه سالانه مبلغش چقدر می باشد.
با سپاس

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان با نظر کارشناس می تواند دادخواست مطالبه اجرت المثل را مطرح کند

برا انتفاع اسباب منزل اجرت المثل خواسته یا اجرت المثل ایام زندگی ؟

بله مادر ناتنی شما می تواند از اموای که از پدرتان مانده اجرت المثل درخواست نماید و میزان آن را کارشناس تعیین می کند

با درود نسبت به اجرت المثل ایام زوجیت اگر به قصد تبرع نبوده می‌تواند مطالبه کند، نسبت به اموالی که نزد سایر وراث است (سهم الارث زوجه) اگر بدون اذن بوده بله مبتواند.

بله اجرت المثل قابل مطالبه است

سلام

قابل مطالبه می باشد و توسط کارشناس رسمی تعیین می گردد

با سلام و ادب
بله میتونن اجرت المثل را مطالبه کنند.مبلغ آن به نظر کارشناس بستگی دارد