اگر کارفرما به کارمند اتهام جعل بزند چگونه می توان از او شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #68602959

من از شرکت تسویه حساب کرده و خارج شده ام مدیر در روز آخر به من گفت سندی پیدا کرده که مبنی بر این است که من متنی را با دست خط جعلی نوشته و امضای جعلی زده ام. سفته ای سفید با امضا هنوز نزد شرکت باقی مانده است آیا می تواند آن را به عنوان جریمه جعل از من اجرا بگذارد؟ چطور میشود تهمت جعل را پیگیری کرد یا او پیگیری کند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدباید از طریق قضایی اقدام کند و تنها قاضی باید دستور رسیدگی صادر کند

آیا می تواند آن را به عنوان جریمه جعل از من اجرا بگذارد؟
خیر نمی تواند تنها باید از طریق قضایی اقدام کند و تنها قاضی باید دستور رسیدگی صادر کند

چطور میشود تهمت جعل را پیگیری کرد یا او پیگیری کند؟

هرزمان که ایشان در دادگاه اقامه دعوا کردند و حکم به نفع شما صادر شد شما می توانید اعاده حیثیت کنید

سلام اگر از شما به اتهام جعل شکایت کند باید در دفاع بیان کنید تا موضوع جعل توسط کارشناس خط پیگیری شود . در خصوص سفته اگربتوانید اثبات کنید بابت ضمانت بوده و شما هم تخلفی نکرده اید ، می توانید درخواسد رد دعوی ایشان را بنمایید .

شما میتوانید توسط اظهارنامه مطالبه سفته ها را بخواهید صرف اتهام زنی جرم نیست ایشان باید ادعای خویش را در دادگاه ثابت کند

در صورتی که کارفرما مدعی است که شما مرتکب جرم جعل شده اید باید از شما شکایت نموده و با استناد به ادله محکمه پسند وقوع جرم جعل را اثبات نماید البته شما نیز می توانید برای دفاع از خود درخواست کارشناسی نمایید. چنانچه کارفرما سفته ای که نزد خود دارد را به اجرا بگذارد در صورتی که روی سفته قید نشده باشد بابت ضمانت و حسن انجام کار شما باید اثبات نمایید که سفته بابت حسن انجام کار بوده و شما حسن انجام کار داشته اید لازم به ذکر است در صورت اثبات جرم جعل، هم مجازات جعل برای شما در نظر گرفته می شود و هم بابت پرداخت وجه سفته محکوم خواهید شد.

ابتدا بایستی ایشان جعل را در مرجع قضائی اثبات نمایند . برای دریافت سفته میتوانید به ایشان اظهارنامه ارسال نمایید .