آیا باید برای گرفتن نامه پزشک قانونی حتما صورتجلسه در محل داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۱ #68581349

با سلام برادر شوهرم و همسرش من رو مورد ضرب و شتم قرار دادنده و فحاشی و تهدید به کشتن خودم و همسرم و فرزندم کرده آیا باید برای گرفتن نامه پزشک قانونی حتما صورتجلسه در محل حادثه باشه .چون اعتیاد داره و من واقعا میترسم کاری کنه چون بعضی اوقات کارایی میکنه که واقعا میترسم

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
با مراجعه به کلانتری و طرح شکایت به پزشکی قانونی معرفی میشوید

شما فقط بایستی در دادسرا از ایشان شکایت نمایید و با نامه دادسرا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید .

سلام
باید در دادسرای محل شکواییه بدهید دادسرا برای کلانتری محل جهت تحقیقات و نامه ارجاع به پزشکی قانونی دستور می دهد این کار را باید سریع انجام دهید تا آثار ضرب و جرح از بین نرود برای سایر موارد تهدید و غیره هم می توانید شکایت کنید.