اومده جنس رو ببره، و جنس هم بیشتر از دو برابر گرون شده، میگه شکایت میکنم تکلیف چیه این وسط؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #68557852

با سلام
بنده فروشنده هستم برج ۱۱ سال ۹۸ یه فاکتور ( ۲ قلم جنس) ۸ میلیون به یه نفر فروختم و ایشون هم تسویه کردن، بعد از تسویه گفتن که جنسها فعلا باشه تا بیام و ببرم معمولا توی اینجور مواقع نهایت تا یک یا دو هفته مراجعه میکنن و جنس رو میبرن ولی از ایشون خبوی نشد تا موقعی که برج ۲ شد و ما به ایشون گفتیم که جنست رو ببر تا بیشتر گرون نشده بازم از ایشون خبری نشد
الان اومده جنس رو ببره، و جنس هم بیشتر از دو برابر گرون شده و ما هم باید ۸ میلیون از جیبمون بزاریم ما قبول نمیکنیم این کار رو چون به ما نگفته بودن که ۶ ، ۷ ماه بعد میان و میبرن
الانم میگه میرم و شکایت میکنم
تکلیف چیه این وسط؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
لازم به ذکر است که بایع جنس را از جناب عالی خرید کرده و جنس فوق در دست شما ید امانی بوده است و هر زمان که تقاضا بنماید مکلف به تحویل وقبض کالا می باشید.

با سلام
هر چند ایشان در تحویل اجناس کوتاهی و بعد مدت مدیدی اقدام به تحویل و بردن نموده است اما اگر شما اظهارنامه ای به شخص ارسال مینمودید اکنون به راحتی میتوانستید اثبات نمایید که شما به ایشان اعلام و ایشان از رجوع امتناع ورزیده اند

با سلام
با توجه به فاکتور و تسویه اگر برای دادگاه معلوم شود که معامله چند ماه پیش صورت گرفته و خود خریدار ک برای تحویل جنس دیر اومده .شکایت خریدار بی نتیجه است .و شما تبرئه میشوید