میتونم این صلح رو باطل کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۵ #68557160

بنده با یه نفر در ملکی بطور مشاع شریک هستم بنده چند سال پیش جهت انجام اموری به ایشان وکالت بلا عزل دادم البته ایشان از اطمینان من سواستفاده کرد و علاوه بر انجام کلیه امور اداری در وکالت نامه هم قید شده بود که میتونه به هر طریقی از جمله صلح هم میتونه به نام خودش هم انتقال بده البته با هر قیمتی که خودش بخواد بزنه و حق اسقاط کافه خیارات رو هم به او دادم البته من اون زمان که حدودا ۵ سال پیش بود معنی این جملات رو نمی دونستم و اصلا قصد و رضایت نداشتم به او چننین وکالت نامه ای بمدم بعد از این مدت با هم به اختلاف خوردیم هرکاری کردم از طریق میانجی گری و ریش سفیدی اختلاف حل نشد تصمیم گرفتم سهم خودم رو جدا کنم رفتم اداره ثبت درخواست دادم ولی ایشون چند روز پیش اقدام به سند زدن بنام خود از طریق صلح با قیمت پایین کرده بود ایا میتونم این صلح رو باطل کنم یا حداقل به قیمت روز سهم خودم رو بگیرم قبلا از زحمات شما تشکر میکنم

مشاوره حقوقی صلح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگرشما به شریک خود وکالت فروش داده باشید ایشان باید قیمت روز ملک تان رابه شما بپردازد ولی چنانچه عقد صلح محاباتی با ایشان منعقد نموده باشید نمی توانیدعقد صلح را باطل کنید .

دادخواست مطالبه حساب دوره تصدی وکالت رو مطرح کنید

با توجه به اختیاراتی که شما ضمن وکالت نامه به او داده اید امکان ابطال صلح خیلی ضعیف میباشد همچنین در یکی از بندهای وکالت نامه نیز گفته اید به هر قیمت که وکیل بخواهد میتوانید به نام خود صلح کند البته اگر قیمت خیلی پائین تر از عرف باشد میتوانید با استناد به این که طبق قانون وکالت وکیل باید صلاح موکل خود را در نظر داشته باشد به قیمت عرفی پولتان را بگیرید

"با سلام"
متن باید ارزیابی دقیق گردد تا نظر داده شود

برای اظهارنظر دقیق باید متن وکالت بررسی و از جزئیات روابط کاری شما اطلاع داشت . توصیه میشود حتما مشاوره حضوری با یک وکیل داشته باشید .
بطور کلی مطابق قانون یکی از تکالیف وکیل ، رعیت غبطه و صرفه موکلش است لذا از این بابت امکان طرح دعوی و مطالبه برای شما وجود دارد ولی نسبت به ابطال وکالت و صلحنامه بدون مطالعه و بررسی جزئیات سند وکالت نمیتوان اظهارنظر دقیقی نمود .

سلام ، ابطال سند وکالت و به تبع اون ابطال صلح نامه خیلی ضعیفه ولیکن بسته به متن وکالت نامه شما و با توجه به قانون وکالت که وکیل باید صرفه و صلاح موکل را مد نظر و توجه قرار بده و چنانچه مبلغ رو خیلی پایین تر از عرف تعیین کرده امکان طرح دعوی وجود دارد . البته زمان اخذ مبلغ توسط شما و اقامه دعوی خیلی مهمه چرا که اگر شما پول معامله را گرفته باشید و پس از مدت طولانی اقامه دعوی نمایید ظن پذیرش ضمنی مبلغ تقویت میشه