با وجود هزینه و زمانی که از بنده تلف شد, آیا امکان پیگیری یا اعتراض وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۱ #68537411

باسلام. مدتی قبل به خاطر ترمز گرفتن ناگهانی خودروی جلویی مجبور به ترمز گیری شدم و یک موتور سیکلت که دارای یک راکب و دوترک نشین بود از پشت به خودرو من برخورد کرد و به زمین خورد. سپس راکب به سمت خودرو من حمله ور شد و با یک قمه شیشه ی جلویی را شکست. هم چنین تهدید و توهین نسبت به من روا داشت. با مراجعه به نزدیکترین مامورپلیس, جریان را برایش گفتم و حتی یک راننده تاکسی امد و گفت که شماره پلاک موتور را یادداشت کرده و انرا در اختیار من قرار داد. پس از مدتی پیگیری و هزینه کردن فراوان, صاحب موتور پیداشد و ادعا کرد که موتور را فروخته اما سند به نام فرد جدید نزده. به دلیل عدم اطلاع از زمان دادگاه, نتوانستم در جلسه حاضر شوم و دادگاه به دلیل عدم دلایل کافی منع تعقیب صادر کرد.با اعتراض به رای صادره, سوال کردند که ایا میتوانی شاهدان خود را ( راننده تاکسی و مامور پلیس) حاضر کنی؟ و با وجود پاسخ مثبت و ذکر ان در پرونده, رای دادگاه به دلیل عدم وجود دلیل و مدرک برضرر من شد و اعتراض من رد شده و رای دادگاه قطعی اعلام شد و این در حالی است که من اعلام امادگی برای اوردن دلایل کرده بودم اما هیچ مهلت یا صحبتی برای اوردن دلایل از سوی شعبه یا ابلاغیه نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید با وجود هزینه و زمانی که از بنده تلف شد,ایا امکان پیگیری یا اعتراض وجود دارد یاخیر؟ و ایا ارزش پیگیری مجدد را دارد؟
باتشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام متاسفانه پرونده یاد شده مختومه شده و چنانچه شهود آمادگی کامل برای ادای شهادت داشته باشند هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می‏توان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند.