امکان سواستفاده از سفته وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۰۰ #68536833

سلام
من چند سال پیش بابت کار با سیم کارت موسعه سفته دادم و پشت اون نوشتم اگه این سفته بابت کار در قبال این موسعه.فلان بوده واین شماره سیم کارت ... هست و هیچ گونه مزاحمتی با ان ایجاد نفرمایم در غیر این صورت این سفته هیچ گونه ارزش دیگری ندارد.من الان باین موسسه کار نمیکنم و سیم کارت رو پس دادم

مشاوره حقوقی سفته
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق ارسال اظهارنامه برای موسسه نسبت به استرداد سفته اقدام نمایید

بهتر است سفته را استرداد نمایید. سوء استفاده شرکت از سفته ، عنوان مجرمانه خیانت در امانت دارد

حتما با ارسال اظهارنامه سفته را استرداد کنید

با سلام
بدوا از طریق ارسال اظهارنامه سفته ها را مطالبه نمایید
چنانچه موثر واقع نگردید دادخواستی مبنی بر استرداد لاشه سفته ها تحویل مرجع قضایی نمایید .

درود بر شما، بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد سفته کنید، اگر مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواستی استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید.

با درود
ابتدا اظهارنامه دهیدلاشه سفته را بخواهید.
سپس از طریق قانونی میتوانید استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

درود
با ارسال اظهارنامه سفته را مسترد کنید.