چگونه میتوانم از قاضی شکایت کنم و این حکم را ابطال کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۵۵ #68529692

سلام واحترام یک فقره چک بابت انتقال سند آپارتمان خریداری شده به فروشنده داده بودم که هم در مبایعه نامه و هم در متن چک قید شده همزمان با انتقال سند در دفترخانه پرداخت می شود ولی فروشنده در تاریخ مقرر در دفترخانه حاضر نشد و برایش شکایت کردم که در مرحله تجدید نظر است ولی فروشنده این چک را از طریق دادگاهی دیگر اجرا گذاشته و در روز دادگاه به علت تبانی قاضی و خواهان پرونده که همکار هستند هرچه من توضیح دادم که چک بابت. انتقال سند بوده و در متن چک و مبایعه نامه ثبت شده و پرونده شکایت من در دادگاهی دیگر در جریان است به صحبت های من توجهی نکرد و قاضی می گفت باید وجه را بپردازی و الان که حکم صادر شده در حکم نوشته شده به علت عدم حضور خوانده (من) و عدم دفاع. محکوم کرده مگر میشود چنین حکمی؟ من حتی برگه ای که قاضی نوشت را امضا و ذیل آن اعتراض کردم و حالا حکم داده که من حضور نداشته ام سوال. آیا فقط می توانم در دادگاه تجدید نظر مجدد شکایت کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید

توصیه میشود با اعتراض به حکم موضوع را از طریق دادگاه تجدیدنظر پیگیری کنید . شکایت از قاضی در این مورد فایده ای برای شما ندارد .

سلام
شکایت از قاضی موجب ابطال حکم نمی شود بهتر است از مجاری قانونی در خصوص اعتراض به حکم اقدام نمایید.