آیا تعاونی آموزشی از مالیات معاف میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۹ #68495485

با سلام و احترام

آیا تعاونی آموزشی که در امر آموزش در مدارس فعالیت دارد دارای معافیت مالیاتی می باشد؟

مشاوره حقوقی مالیات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بله از پرداخت مالیات معاف هستید

تعاونی ها در قانون مالیاتهای مستقیم از پرداخت مالیات معاف هستند

پاسخ جناب عباسی جامع است ، خسته نباشید

باسلام
پاسخ دکتر عباسی کامل است

سلام . عرض می شود که پاسخ جناب عباسی بسیار دقیق و کامل است و باید به ایشان دست مریزاد گفت .

با درود به موجب ماده ۱۳۳ قانون مالیاتهای مستقیم برخی شرکت های تعاونی (روستایی، عشایری، کشاورزی، صیادان، کارگری، کارمندی، دانشجویی، دانش آموزی) از پرداخت مالیات معافند ولی در تبصره ۶ ماده ۱۰۵ قانون مالیاتهای مستقیم ۲۵ درصد تخفیف از درآمد مشمول مالیات برای شرکت های تعاونی پیش بینی شده است. معافیت موضوع ماده ۸۱ قانون مالیاتهای مستقیم هم شامل درآمد حاصل از کلیه فعالیتهای کشاورزی ، دامپروری ، دامداری ، پرورش ماهی و زنبور عسل است که اگر تعاونی ها در این راستا فعالیت کنند معافیت مالیاتی دارند.