آیا من میتونم قبل از حکم استرداد خودم برم وسایلا رو بیارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۲ #68456727

سلام من استرداد جهیزیه دادم تو دفتر قضایی خطاب به شورای حل اختلاف با تکیه بر سیاهه وسایلی که خریدم و امضای خود شوهرم زیر سیاهه موجوده بعد ابلاغیه دادن برای رسیدگی در شورا پنجم آذر با توجه به اینکه دادگاه تمکینم زودتر از استرداد تشکیل میشه آیا من میتونم قبل از حکم استرداد خودم برم وسابلا رو بیارم تامین خواسته ندادم مشکلی بعدا پیش میاد برای جلسه رسیدگی چون من زودتر وسایلا رو بردم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مالک جهیزیه هستید و برای خارج کردن جهیزیه از منزل نیازی به اجازه کسی ندارید

سلام
با توجه به اینکه مالک جهیزیه ای که خریداری نموده اید خودتان می باشید لذا در صورت امکان می توانید اجناس را از منزل خارج نمایید

سلام
خروج وساییل در واقع اماره بر عدم تمکین می باشد و ممکن است به حکم دادگاه ملزم به تمکین شوید

با سلام با توجه به قانون هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه گونه تصرف وانتفاع دارد،لذا شما حق دارید اموال خود را جابه جا نمایید.

سلام
اگر امکان خارج کردن جهیزیه تان را دارید مشکلی برای این کار نیست ولی بعدش باید دادخواست استرداد جهیزیه را پس بگیرید چون موضوعا منتفی می شود.