در صورت قبول خسارت تاخیر تادیه،زمان شروع آن از تاریخ رای بدوی است یا از تاریخ رای نهایی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۱ #68444030

با سلام
در سال ۸۵ با دایی خود معامله نمودم پس از فوت ایشان، وراث در سال ۹۰ بابت معامله مذکور طرح دعوا کردند و در سال ۹۲ مبلغ ۲۰میلیون محکوم شدم اما دادگاه تجدیدنظر محکومیت را به ۵ میلیون تصحیح کرد. در نهایت در سال ۹۷ پس از اعمال ماده ۴۷۷ آ.د.ک و اعاده دادرسی از طریق ریس قوه رای صرفا و فقط در خصوص مبلغ تغییر کرد و به همان مبلغ ۲۰ میلیون رای بدوی محکوم شدم. در رای بدوی نیز عنوان شده که بهای عادله به نرخ روز بدلیل عدم شرایط ماده ۵۱۵ آ.د.م رد میشود.
حال آیا خواهان میتواند ۲۰ میلیون را به نرخ روز بخواهد؟و آیا میتواند خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کند؟و اگر میتواند از چه تاریخی؟محکومیت بنده در واقع سال ۹۷ هست یا سال ۹۲؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
میزان خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه خواهان ملاک خواهد بود

درسوال نوشتید دادکاه بدوی بهای عادله به نرخ روزرا رد کرده . درنتیجه فقط ۲۰میلیون ملاک است .طبق حکم دادگاه

از زمانی که خواهان مطالبه کرد محاسبه میشه،البته بعضی از قضات از زمان سررسید دین محاسبه میکنن.