دیوارهای همسایه های ما را که بنا نداشتن خراب کردند، تکلیف چی میشه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۵ #68433356

من در یک مجتمع ویلایی یک زمین خرید و احداث بنا کردم حالا جهاد کشاورزی و شهرداری اخطاریهای دادن و دیوارهای همسایه های ما را که بنا نداشتن خراب کردن میخواستم ببنیم تکلیف من چی میشه . یک راهنمایی

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
اگر تغییر کاربری انجام نشده و برای ساخت مجوزی دریافت نکرده اید.اقدام کنید

درود
اگر مجوز ساخت و ساز نداشته باشید و بر جریمه توافق نشود ملک تخریب خواهد شد.

با درود هرآنچه بدون مجوز احداث شده باشد قابل تخریب میباشد

سلام شما قبل از تغیر کاربردی نیاز به مجوزات مراجع زیربط دارید لذا چنانچه مجوز ساخت و ساخت بنا نداشته باشید رای به تخریب با جریمه محکوم خواهید شد موفق باشید

درود بر شما .
نتیجه بستگی به این دارد که در خرید و‌احداث بنا و‌دیوار شرایط قانونی و مجوزها رعایت شده باشد یا خیر . در صورت عدم اخذ مجوزها ، اجازه ی تخریب پیدا خواهند کرد .

باسلام
درصورتی که مجوز برای ساخت دیوار یا بنا نداشته باشید حکم به تخریب یا جریمه صادر میشود

برای هر گونه احداثات و تغییر کاربری ابتدا باید از طریق مراجع ذیربط مجوز اخذ نمایید لاکن در صورت عدم اخذ مجوز برای ساخت و ساز در محدوده مورد نظر احتمال اینکه رای به تخریب در مورد ملک شما نیز صادر شود زیاد خواهد بود