ادعای حیثیت مبنی بر ارسال اظهار نامه غلط ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۵ #68404868

سلام و عرض ادب
یک واحد آپارتمان ۱۸ واحدی در سنندج دارم که پارسال برج ۹ به علت ناخاله ریزی اولیه سازنده زیر کف پارکینگ و نشست آن با قبولی اکثریت مالکین ، قصد بر این شد که این بخش را مدیر تعمیر کند. سه نفر مالکین مخالف بودند و گفتند لکه برداری کنیم. زیر بار نرفتند و سر خود اقدام به تعمیر کردند. در ضمن پارکینگ های اختصاصی در سند منگوله دار هر واحد با ذکر جزئیات دقیق آمده است .در کل پارکینگ { محل تعمیر } شامل بخش اختصاصی پارک ماشین هر واحد و مشا می باشد.بعد از تعمیر متوجه شدم که کف شکل نامطلوبی گرفته است.
مدیر ساختمان از شرکت عمرانی شکایت کرده و می گوید علت این شکل نامطلوب سیمان زیر کاشی است. اما به نظر می رسد شاید زیر سازی مشکل داشته باشد... خلاصه مدیر شخص دیگری را آورد و با ریختن ماسه و سیمان زیاد تقریبا شکل مطلوبی به پارکینگ داد... اما ما هنوز شک هستیم که شاید زیر سازی مشکل داشته و خدایی ناکرده جناب مدیر می خواهد پول این بخش را در جیب خودش بگذارد و مخفی کاری کرده است. { سابقه خوبی ندارد } . در ضمن از شورای حل اختلاف او را روانه دادگاه کرده اند.
ضمن مشاوره با چند نفر از دوستان بر من گفته شد بر ایشان اظهار نامه ای بفرستم که زیر سازی را درست کند. پول دنگ تعمیرات را گرفته است.
***حالا من ترسم این است که ضمن ارسال اظهار نامه ، بعدا معلوم شود وی راست گفته است و زیر سازی درست است... آیا می تواند در این حالت از من ادعای شرف و آبرو کند ؟؟؟
ممنون می شوم مرا راهنمایی کنید. سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعاده حیثیت زمانی مطرح است که به کسی صریحا جرمی را منتسب کنید که به نظر نمی رسد این کار انجام شده باشد لذا اعاده حیثیت منتفی ست.